Створення інтернет магазину під ключ

Вам потрібно створення інтернет-магазину з нуля або переробка поточного? Робота над створенням магазину починається із зустрічі. Нам потрібно знати всі. У чому особливості та переваги ваших товарів? Хто ваші покупці, де живуть, скільки їм років, звідки приходять, чого хочуть? З ким ви конкуруєте і чим ви кращі?

Ми дізнаємося все і складемо технічне завдання для розробників. Разом зрозуміємо, який вам потрібен контент, якими інструментами для стимулювання продажів ви будете користуватися. Ми порадимо, як організувати інформацію. Зробити інтернет-магазин зручним і зрозумілим як для тих, хто буде ним керувати, так і для тих, хто буде на ньому купувати.

Важливість дизайну в цьому питанні важко переоцінити, і ми над ним як слід попрацюємо. Якщо перший варіант дизайну вам не сподобається, безкоштовно розробимо другий.

Не менш важливий контент. Тексти на сайті знімають побоювання і заперечення, формують довіру до компанії, остаточно переконують в тому, що товар людині потрібен і в тому, що він хороший. Саме такі тексти ми вміємо писати.

Якісний інтернет-магазин здатний витримати конкуренцію як з сайтами з тієї ж ринкової ніші, так і з оффлайновими магазинами, електронними і звичайними супермаркетами. Після того, як завершено створення інтернет-магазину і сайт зданий, робота над розвитком бізнесу тільки починається.

Нашій команді під силу залучити нових клієнтів і утримати їх. Ми вміло експлуатуємо канали реклами в інтернеті, аналізуємо поведінку відвідувачів, стежимо за актуальністю інформації. Зробити інтернет-магазин — лише перший крок на шляху розвитку бізнесу.

На стадії проектування ми врахуємо майбутнє зростання і масштабування вашого бізнесу, заклавши потенціал для підвищення навантажень на сайт, додавання нового функціоналу, розширення асортименту. З першого дня роботи сайт буде підключений до систем веб-аналітики, що дозволить вам краще розуміти поведінку і проблеми покупців. Вас запам’ятають і повернуться до вас знову!

З ЧОГО ФОРМУЮТЬСЯ ЦІНИ НА СТВОРЕННЯ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ?

Що включають такі роботи?

Підбір доменного імені та хостингу. Домен і хостинг зареєстровані на вас;

Розробку структури;

Створення логотипу, фотозйомку товарів (при необхідності);

Розробку дизайн-макету (до двох варіантів);

Верстку макета в html, включаючи адаптуюся під мобільні пристрої;

Програмування на системі управління (на вибір 4 CMS, дві платні, дві безкоштовні. Пояснимо, чим відрізняються, допоможемо визначитися);

Інтеграція з 1C. Вартість розробки інтернет-магазину у нас вже будується з урахуванням такої інтеграції;

Розміщення в маркетплейсах.

Ми розраховуємо на подальшу співпрацю з розкрутки сайту в пошукових системах і соціальних мережах, ведення рекламних кампаній в контекстній рекламі. Це додає нам зацікавленості в якості сайту та мотивації створити інтернет-магазин c урахуванням всіх нюансів його майбутньої роботи.

ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ

Скільки коштує замовити інтернет магазин під ключ? Залежно від функціональності, вимог до дизайну, навантажень і інших аспектів ціни можуть варіюватися у нас від 20 000 до 50 000 гривень. Термін розробки — від 1 до 4 місяців. Все, що впливає на вартість, відображено в кошторисі, тому вам будуть зрозумілі принципи формування вартості і відповідність їх ринковим реаліям, для того щоб зробити магазин.

ЗАХИСТ ВАШИХ ІНТЕРЕСІВ ПРИ РОЗРОБЦІ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ

Ми даємо гарантію на готовий сайт. Протягом трьох місяців після завершення робіт ми безкоштовно виправляємо всі знайдені помилки. Всі ці три місяці ми вас безкоштовно консультуємо по будь-яких питань, пов’язаних з управлінням сайтом.

Ми гарантуємо дотримання термінів розробки. У договорі зафіксовано штрафи за кожен день прострочення. Інтернет-магазин буде готовий до роботи.