Просто конвертувати html в pdf — eezzee.io

How to convert html into pdf

Як би це не було дивно, на нашому сервісі однієї з найпопулярніших залишається конвертація з html в pdf. Думаю, вся справа в зростаючому попиті на веб-технології. А ви знайомі з цим розширенням?

HyperText Markup Language — браузерна мова, що дозволяє інтегрувати і відображати різні елементи (зображення, текст, фото, цитати, відео, аудіо та багато іншого) на веб-сторінках, при тому користувач бачить тільки кінцевий результат. Оскільки файли з таким розширенням можуть бути відкриті тільки за допомогою інтернет-провідника, їх важко надіслати комусь або продемонструвати за допомогою іншого пристрою. Для цих цілей відмінно підходить Portable Document формат, який виглядає однаково в незалежності від обраних вами платформ, гаджетів або версій редактора. Тобто при необхідності ви можете просто конвертувати html в pdf.

Для цього немає потреби встановлювати сумнівні пакети з мережі або довго розбиратися з додатковими утилітами, все набагато простіше. На нашому сайті вам досить завантажити файл, бажаний для трансформації. Важливо: ви можете вибрати не тільки html-документ, а й додаткові до нього стилі в стандарті css або scss, це зробить вихідний екземпляр більш схожим на оригінал. Після почнеться сама html в pdf конвертація, яка зазвичай триває кілька секунд. Варто зауважити, що всі маніпуляції відбуваються на стороні клієнта, тобто без залучення додаткових сховищ, що максимально захищає вас від крадіжки інтелектуальної власності.

Сподіваємося, Вам сподобається наш конвертор з html в pdf.